Wie werken er allemaal aan Dromenrijk

Bente Terhaar 

Oprichtster

Mirjam de Nijs

Kinderpsycholoog

Kirsten van der Zee

Oprichtster

Tessa Kortenbach

Theatermaakster

Missie en visie,

waar streven wij naar?

Op school leren kinderen al veel over educatie, rekenen, taal, geschiedenis, noem maar op. En natuurlijk is dat belangrijk, maar wij vinden dat er een heel aspect mist, namelijk het dagelijks leven! Hoe ga je om met al je emoties? Wat gebeurt er als je iemand verliest of andere levenslessen waar kinderen dagelijks mee te maken krijgen. Wij maken dit bespreekbaar!


En dan niet te vergeten, met fantasie en creativiteit. Dit staat samen met educatie centraal. Het ene onderwerp heeft wat meer fantasie dan het andere. Dit gaat samen in overleg met Mirjam, want sommige onderwerpen hebben juist baat bij een verhaal waar het op staat.

Zelfbewustzijn


D.m.v. levensthema's leren wij kinderen meer zelfbewustzijn te krijgen. Dit doen wij met luistercontent zoals liedjes, meditaties, verhalen, dialogen en opdrachten.

Fantasie


Dromenrijk zit vol fantasie en creativiteit. Wij vinden het belangrijk te stimuleren om zo de thema's speels te houden. En zo leren zij ook dat creativiteit gewaardeerd wordt.

Kinderpsychologie


Wij werken samen met kinderpsycholoog Mirjam van  You and Me Psychologie, zodat de thema's en content aansluiten bij de behoeftes van de kinderen. 

Zullen we een kop koffie drinken om te zien wat wij voor elkaar kunnen betekenen?

Hoe werkt 

Dromenrijk?

Stap 1:

Pak de poster en je telefoon/tablet


Stap 2:

Zoek een QR-code en scan deze met de camera van je telefoon/tablet.

Stap 3:

Klik op de link en droom weg met Dromenrijk.