Wat kan Dromenrijk betekenen voor jouw bedrijf?

Dromenrijk op maat voor jouw bedrijf

Bestaand Dromenrijk-product 

met jouw logo.


Op zoek naar een origineel product om te verkopen, weg te geven of ter ondersteuning van je eigen diensten? Dan is Dromenrijk zeer geschikt!

Bekijk de collectie die momenteel online staat. Past een van onze producten bij jullie visie, bedrijf of doelgroep? Dan kunnen wij dit product ook leveren met jouw logo! Een kant-en-klaar origineel product voor jouw bedrijf. Zit er geen product tussen dat bij het thema past? Neem dan contact met ons op; wie weet is er toevallig al iets in de maak dat wel in de smaak valt.

Zelfbewustzijn


D.m.v. levensthema's leren wij kinderen meer zelfbewustzijn te krijgen. Dit doen wij met luistercontent zoals liedjes, meditaties, verhalen, dialogen en opdrachten.

Fantasie


Dromenrijk zit vol fantasie en creativiteit. Wij vinden het belangrijk te stimuleren om zo de thema's speels te houden. En zo leren zij ook dat creativiteit gewaardeerd wordt.

Kinderpsychologie


Wij werken samen met kinderpsycholoog Mirjam van  You and Me Psychologie, zodat de thema's en content aansluiten bij de behoeftes van de kinderen. 

Stel je eigen Dromenrijk samen.


Heb je voorkeur voor meerdere thema's? Of liever een hele poster met alleen maar verhalen en geen andere luistercontent?

Het kan allemaal. Wij kunnen de poster samenstellen met de door jullie gekozen luistercontent. We bieden verschillende soorten luistercontent aan, zoals kindermeditaties, liedjes, verhalen, opdrachten, 'kijk je met ons mee', feitjes en/of mopjes. Neem contact met ons op voor een aanvraag van de content die jullie willen toevoegen. Wil je geen poster maar een ander product? Geen probleem!

Dromenrijk volledig naar

eigen wens.


Geen posters, maar een ander product? Een interactieve les? Hele muren vol met Dromenrijk? Een popcornbak? Een ijshoornwikkel? Het kan allemaal met Dromenrijk!


Wij passen ons concept ook op maat aan. We gaan met jou in gesprek, bespreken de behoeften van jullie bedrijf en doelgroep en ontwikkelen een uniek product. Samen met de kinderpsycholoog onderbouwen we jullie vraag en illustreren we het product op maat. En niet te vergeten, we maken ook eigen en unieke luistercontent met de theatermakers.

Zullen we een kop koffie drinken om te zien wat wij voor elkaar kunnen betekenen?