Ontdek

Dromenrijk

Een interactieve poster met als doel: fantasie, creatief en zelfbewustzijn.


Met de thema’s waar kinderen tegen aanlopen. Wij maken wij bespreekbaar op een creatieve manier

en leren hen tegelijkertijd over hun zelfbewustzijn. 

Thema's die er al zijn


Hieronder lees je de thema's die zijn behandeld. Wil je weten welke thema's er aankomen? Klik dan hier.

Welkom in Dromenrijk


Deze poster gaat voornamelijk over de intro van Dromenrijk en met wat meer algemene kennis. Hierover kan je verder lezen in ons blog.


Lees ons blog

Feestdagen


De feestdagenposter gaat natuurlijk over het plezier van de feestdagen, maar ook over de stress die ermee gepaard gaat. Veel kinderen ervaren spanning, stress en slapen slecht tijdens de feestdagen. De poster is ontwikkeld om kinderen beter te laten begrijpen waar dit vandaan komt en hoe ze hiermee kunnen omgaan.


Lees ons blog

Kermis en Circus


Emoties komen en gaan, zonder dat je altijd weet waar ze vandaan komen. Hier speelt de poster op in! Naast leuke en grappige luistercontent bevat deze ook verhalen en liedjes om je emoties te leren relativeren, zelfs wanneer je er soms niets aan kunt doen.


Lees ons blog

Het proces van Dromenrijk

1. Onderwerp bepalen


Samen met Mirjam van You & Me Psychologie bepalen we waar de levenslessen van kinderen liggen en tegen welke uitdagingen ze aanlopen. We verzamelen alle informatie die moet worden verwerkt.

2. Illustratie en ontwerp


Met deze informatie kiezen we een passende illustratiestijl en een onderwerp waarin we het gaan verwerken, bijvoorbeeld het circus. Daarna illustreren en vormgeven we alles tot een visueel product.

3. Luistercontent


Wanneer de stappen hiervoor zijn afgerond, beginnen we met het schrijven van passende verhalen, liedjes, opdrachten en meditaties. Deze worden vervolgens naar theatermaakster Tessa van Totaaltheater gestuurd, die er prachtige luistercontent van maakt.

4. Animaties


Als Tessa klaar is, komt het terug naar ons en breekt de laatste fase van het design aan. Namelijk het maken van de animaties die achter de QR-codes komen, in samenhang met de gemaakte luistercontent.

5. Livegang


De designfase is helemaal klaar en er rest ons nog maar één ding te doen: alle producten bestellen, zodat jullie weer kunnen wegdromen bij een nieuw product van Dromenrijk!

Wat je allemaal achter de QR-codes kan vinden

Hoe werkt 

Dromenrijk?

Stap 1:

Pak de poster en je telefoon/tablet


Stap 2:

Zoek een QR-code en scan deze met de camera van je telefoon/tablet.

Stap 3:

Klik op de link en droom weg met Dromenrijk.

Zullen we een kop koffie drinken om te zien wat wij voor elkaar kunnen betekenen?

unsplash